Hae sivuilta
Jälleenmyyjille »

Lämpöprässit

Stahls` valmistaa laadukkaita ja maaailmanlaajuisesti tunnettuja lämpöprässejä yli 20 vuoden kokemuksella. Stahls` on suosittu valinta silkki- ja siirtokuvapainajien keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Stalhs` lämpöprässeissä hinta ja laatu todella kohtaavat. Valikoimaan kuuluvat niin aloittelevalle painajalle hinnoilta ja ominaisuuksiltaan sopivat Clam Basic lämpöprässit kuin vaativalle ammattilaiselle suunnatut Hotronix lämpöprässit, jotka tarjoavat paljon lisäominaisuuksia ja todellista tuotantokapasiteettia.

Lataa tästä esite Stahls` lämpöprässeistä ja valitse itsellesi sopiva malli Stahls` lämpöprässit 2011

Toimitusaika varastostamme 3-5 arkipäivää. Jos tuote loppunut varastostamme toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

Pyydä tarjous sähköpostitse info[at]serivari.fi

Hinta- ja lisätiedustelut 09-86239300 ma-pe 9-17.